Kedd, 2024-05-14, 8:21 AM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » Anyag-archívum
 hosszu_ut-1.JPGAz eddigi meteorológiai információink alapján a jövő hét vége felé nagyon szeszélyes időjárás elé nézhetünk. Ugyanis aki már várja a nyarat annak a jövő héten lesz benne része, sőt nagyon is. Mivel kánikulai meleg várható 30-35°C között lesz a hőmérséklet az előrejelzéseink alapján.
 Viszont az eddigi adatok alapján egy rendkívül markáns front is eléri hazánkat a jövő hét vége felé. Amiből elégé kiszámíthatatlan információink vannak jelenleg a csapadékot és a szelet tekintve. De mivel már ilyen adatok kezdenek felbukkanni az előrejelzéseink között ezért a holnapi naptól megpróbáljuk a legfrissebb adatokat közzétenni ezzel az elégé labilis várható időjárással kapcsolatban.Hamarosa ... Tovább »
Megtekintések száma: 351 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-07-05 | Hozzászólások (0)

 gyertya_lang-1.PNGHétfőn virradóra is sok lesz felettünk a felhőzet, elszórtan számíthatunk további esőre, záporesőre és nappal sem javul sokat az időjárás.
 Északon még élénk lökések kísérhetik a szelet, hajnalban 10-15°C közé hűl a levegő. Napközben eleinte még marad a sok felhő, elszórt csapadékkal, záporok-zivatarok főleg keleten-északkeleten alakulhatnak ki. A nyugati, északnyugati szelet többfelé erős széllökések kísérik, csupán hétfő délutántól mérséklődik a légmozgás.
 A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 22, 27 fok között várható, de északkeleten egy-két fokkal hűvösebb is lehet.
 A jövő hét első napjaiban marad a változék ... Tovább »
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 292 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-07-03 | Hozzászólások (0)

mebt_logg.PNG Négy dolgozót kórházba kellett vinni. Vélhetően mind a négyen rendőrök. Rengetegen észlelték a Budapest belvárosa felett lecsapó hatalmas villámot és az azt követő szokatlanul hosszú és hangos mennydörgést. Valahol az autók riasztói indultak be, de tudomásunkra jutott olyan hír is, hogy egy óbudai irodaház ablaka betört az óriási hanghatás miatt. A Facebookon gyorsan slágertéma lett a villám. Több belvárosi kerületből is jelezték a felhasználók, hogy látták és hallották a természeti jelenséget.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a Hír24-et úgy tájékoztatta: nem volt előjele a főváros felett észlelt hatalmas villámnak; szokatlan jelenségről van szó.

A villám belecsapott a III. kerületi rendőrkapitányság épületébe, négy ott dolgozót kórházba szállít ... Tovább »

Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 303 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-30 | Hozzászólások (0)

Ha IDE kattintottok, akkor megtekinthetitek az élő kommentár-közvetítésünket.
Percről-percre élő
A blogban a legelső hírnél várjuk a hozzászólásokat, köszönjük!
Megtekintések száma: 416 | Hozzáadta:: ales001 | Dátum: 2011-06-30 | Hozzászólások (0)

 ullo_viharai-1.PNGÉszak felől gyakran megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon eleinte még lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok, de északkelet felől egyre többfelé várható zápor, zivatar, a középső országrészben felhőszakadás. Az északi, északnyugati szél délutántól megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik. Zivatarok környékén is lehetnek viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 29 fok között alakul. Késő este 16, 21 fok valószínű. A  zivatarokat főleg a középső országrészben viharos (60-85 km/h) széllökések, jégeső (2 centi alatti átmérő) és felhőszakadás (40 mm) kísérheti. A Dunántúlon délutántól zivataroktól függetlenül is viharossá (60 ... Tovább »
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 316 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-30 | Hozzászólások (0)

   Kedves látogatóink, és felhasználó társaink!

 uj_busbatorliget-3.jpegEgy bejelentést szeretnék közzétenni az oldallal kapcsolatban. Ami a részünkről sajnos nem éppen vidám bejelentés lesz. Ugyanis az oldal statisztikája alapján ami a rendelkezésünkre áll, sajnos nagyon rossz az oldal mutatója. Emiatt sajnos mint az majd szerintem látható lesz a diagramon is, elég kevés tagja van az oldalnak mint ahány fő eddig látogatóként megtekintette az oldalt. Ezért a legfájóbb bejelentést kell megtegyük, amit nem szerettük volna megtenni. Ha a statisztikai adataink nem változnak akkor az oldalt egy időre fel kell hogy függesszük. A diagram a mellékleten megtekinthető. Az oldal ideiglenes felfüggesztésének időtartama: 1,5-3 hónap között lesz. Amennyiben a kedves ... Tovább »
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 302 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-29 | Hozzászólások (0)

 esocsepp_ablakon-1.JPGA ma este folyamán Kelet felől egy kicsit felszakadozik a felhőzet és csapadékra nem nagyon van kilátás. Viszont a reggeli óráktól ismételten megvastagszik a felhőzet, és már nemcsak a keleti hanem a dunántúli régióban erősen felhős égboltra ébredhetünk. A keleti országrészben továbbra is az Ukrajnában kialakult felhőrendszer befolyásolja majd az időjárásunkat. A dunántúli országrészben viszont egy NY felől érkező felhőrendszer fogja befolyásolni az időjárást a holnapi nap folyamán. Az É-ÉNY-i szél a holnapi nap folyamán a Dunántúlon többször és az északi országrészben időnként meg fog erősödni. A Dunántúlon zivatarok idején akár a viharos erősséget is elérheti majd.
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 384 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-28 | Hozzászólások (0)

KEDVES TAGOK,VENDÉGEK!
Az oldalunk már-már hamarosan egy fejlett önálló honlappá alakul, csak sajnos annyira fejlődünk,és annyi ötlet születik,hogy a rendszer megtelik vele.
Így sajnos meg kell szüntetnünk néhány dolgot.
Legelőször is, a modulokból szeretnék szüntetni dolgokat, méghozzá a következőket:
Egyéni 24 órás riasztás, ezennel szüneteltetve, és a riasztás menübe az OMSZ hivatalos riasztása került.
Egyéni 12-12 órás UV riasztás, ezennel szüneteltetve.
Facebook-Lájk ezennel átmenetileg szüneteltetve.
Ip-cím néző ezennel szüneteltetve.
Mindezek helyére új fejlesztéseink kerültek.A következők:
*Hivatalos égképnéző felületes térképviselő C.N.A
*Hivatalos hőmérséklet át ... Tovább »
Megtekintések száma: 337 | Hozzáadta:: ales001 | Dátum: 2011-06-28 | Hozzászólások (0)

to_agak-11.JPGAmi közelít hozzánk, ÉK-K felől, az most erősödik, és tombolja magát!
Ahogy Amatorido adminisztrátor is leírta, a keddi napon nálunk is esni fog.
Az elmúlt hét második felében kezdődött az esőzés Ukrajnában, amely jelentősen akadályozza az aratást. A folyók szintje gyorsan emelkedik.
A napfordulót követő napokban Kelet-Európában egy ciklon mélyült ki, amely Ukrajnában a hétvégén kiadós esőzést okozott. Péntektől-vasárnapig a csapadék összege sokfelé meghaladta a 100 millimétert. Az aratás egy hete kezdődött, az esőzés azonban jelentős akadályt jelent. A folyók vízszintje növekszik.A ciklon várhatóan csütörtökig fennmarad, újabb esők lesznek. A csapadéksáv kissé nyugatabbra húzódott, az esőzés kiterjedt Romániára, Bulgáriára, s ... Tovább »
Megtekintések száma: 310 | Hozzáadta:: ales001 | Dátum: 2011-06-28 | Hozzászólások (0)

 jeg_vihar-1.JPGA hétfői időjárásunkat egy anticiklon befolyásolta, amiből csapadék nem fordult elő, viszont eléggé felhős volt az égbolt az ország felett.
 A keddi időjárásunkat viszont már egy az Ukrajna fölé helyezkedő sekély ciklon széle fogja befolyásolni. A Dunától keletre többfelé várható majd eső,zápor esetleg zivatar. Az ország többi részén csak néhol lehet majd számítani kisebb csapadékra. A reggeli óráktól élénk a Tiszántúlon olykor erős széllökések se kizártak.
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 327 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-27 | Hozzászólások (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »