Hétfő, 2024-04-29, 8:49 AM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » 2011 » Július » 30 » Szeszélyes idő lesz hétvégén
12:52 PM
Szeszélyes idő lesz hétvégén
 A szombati csúcshőmérséklet 21, 26 fok között alakul, a tartósan csapadékos északkeleti tájakon azonban 20 fok alatt marad.

 Szombat délután a keleti, északkeleti megyékben folytatódik a borús idő, itt további esőre, záporra, helyenként zivatarra kell számítani. Eközben a középső megyékben több, nyugaton kevesebb napsütésre lehet számítani, és ezeken a tájakon elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar - legnagyobb eséllyel délnyugaton. Az északkeleti és a délnyugati megyék kivételével megélénkül, néhol erős lökések kísérik az északnyugati szelet.

 
Vasárnap eleinte sok lesz a felhő az ország felett, de egyre többfelé bújik elő hosszabb-rövidebb időre a nap, délnyugaton lesz több napsütés. Maradnak azonban tartósan felhős körzetek is. Eleinte elszórtan, majd délután főként északon, északkeleten várható eső, zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 26 fok között alakul.

 Hétfőn a változóan felhős időben már hosszabb napos időszakokra lehet számítani, azonban a megnövekvő gomolyfelhőkből szórványosan, főként a Dunától keletre záporokra, zivatarokra is számítani kell. Élénk lesz az északnyugati szél. 22, 27 fokra számíthatunk.

Megtekintések száma: 847 | Hozzáadta: Amatorido | Tag-ek(kulcsszavak): Amatorido | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]