Kedd, 2024-05-14, 3:57 AM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » 2011 » Június » 19
 Mivel a tegnap éjszaka és a reggeli órákban érkezett front még az esti órákban elhagyja Magyarországot. Ezért a holnapi nap folyamán előreláthatólag az ország jelentős területén gyengén fátyolfelhős lesz az égbolt, viszont lesz olyan terület is ahol közepesen felhős lesz az ég. Csapadék terén az ország területének kb. 10%-án várható kisebb záporeső. Hőmérséklet szempontjából a reggeli minimum hőmérséklet 13-17ºC lesz, a nappali maximum hőmérséklet pedig 20-25ºC között alakul. A szélerősség tekintetében többnyire gyenge lesz a légmozgás, sajnos lesz olyan terület ahol megerősödik majd a szél akár a 60km/h-t is elérheti majd.
Megtekintések száma: 304 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-19 | Hozzászólások (0)

Elindítottuk a Percről-Percre rovatunkat,miszerint heves zivatartevékenységek,és jelentősebb csapadékok fordulhatnak elő az országban.
A témát a Percről-Percre rovatunkba,(menüpontunkba) nyitottuk meg.
Várjuk információit,képeit a szerkesztőségünkbe! Önök
>HA IDE KATTINTANAK<
Akkor tudnak nekünk beküldeni hírt,és hivatalosan is segít nekünk információt gyűjteni,képet is ide várjuk vagy privát üzenetben,esetleg e@mailen, ales010@hotmail.com. Illetve ha önök >IDE KATTINTANAK< akkor értesülhetnek a friss híreinkről.Köszönjük mindenkinek a sok segítséget!
FRISSÍTVE: Köszönjük a ""sok-sok"" nézelődést,és információt!
Megtekintések száma: 318 | Hozzáadta:: ales001 | Dátum: 2011-06-19 | Hozzászólások (0)