Kedd, 2024-05-14, 2:22 AM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » 2011 » Június » 21
Kedves oldallátogatók,tagok,adminisztrátorok!
A mai naptól kezdve elindult az ügyfélszolgálatunk,Amatorido és ales001 az ügyfélszolgálat vezetője,tanácsadója.Nos minden napra be vannak osztva a rendelési idők.Ezeket a rendelési időket tik, fentébb olvashatjátok a jobb oldali menüsorban,az első,vagyis az"ügyfélszolgálat" modulban.az minden nap jelzi nekünk,hogy ki az ügyfélszolgáló,és meddig.
1 héten egyszer nincs ügyfélfogadásunk, az a nap pedig a keddi nap.
A fórumban az ügyfélszolgálati témába várjuk a hozzászólásokat,egyéb gondokat.
Ügyfélfogadónk csak a következőre válaszolhat:
*Kérdés a honlap adatairól,térképekre
*Elvihető tartalmakra
*Hibákról,honlapszabotálás-bejelentésér ... Tovább »
Megtekintések száma: 316 | Hozzáadta:: ales001 | Dátum: 2011-06-21 | Hozzászólások (0)

Az északi féltekén a május 22. és július 20. közötti 60-napos időszakban éri a legerősebb napsugárzás a földfelszínt. Ilyenkor a legnagyobb a napmagasság az év folyamán, ez segít a nyár „beindításában" is. A legmagasabb delelést június 20-21-én éri el központi csillagunk, így csillagászati szempontból ekkor éri el éves maximumát az UV sugárzás.

Az UV sugárzás erősségét a napmagasság mellett azonban meteorológiai tényezők is befolyásolják, úgymint a légköri páratartalom, a nagytérségű áramlási viszonyok (ciklonok, anticiklonok elhelyezkedése) és ehhez kapcsolódóan az ózonréteg állapota, vastagsága. Ezek alapján azt mondhatjuk, hogy június 22-én, szerdán várható a legerősebb UV-B sugárzás az idei évben. A jobbára száraz, napos-gomol ... Tovább »

Megtekintések száma: 347 | Hozzáadta:: ales001 | Dátum: 2011-06-21 | Hozzászólások (0)