Kedd, 2024-05-14, 10:40 AM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » 2011 » Június » 18
 Előre is szeretnénk minden kedves tagunktól és látogatónktól elnézést kérni, azért amiért az előrejelzésünk nem úgy jött be ahogy azt az előrejelzések alapján már egy pár napja látható volt az oldalon. De a radar képek alapján egy kicsit lassabban érkezett meg hozzánk. Viszont az esti órákban most már hivatalosan is megérkezik hozzánk a zivatarfelhőzet. Ezért az esti órákban eleinte csak az ország nyugati részén fordulnak elő záporok, zivatarok. A holnapi napra, nem merek nagyon előrejelezni egyelőre semmi eseményt, de az adataink alapján a holnapi nap folyamán az ország egész területein számítani lehet záporokra, zivatarokra. Viszont az esti front a holnapi nap is érezteti majd a hatását, elsődleges információink alapján ugyanis az ország egész terület&eacu ... Tovább »
Megtekintések száma: 285 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-18 | Hozzászólások (0)

 Az előrejelzések és a mai esemény észlelésem alapján elmondhatom hogy az időjárás mindig tartogathat nekünk meglepetéseket "időjósoknak" és Önöknek, az időjárás iránt érdeklődőknek.
 
 Térjünk rá a hétvégi időjárásra: az eddigi információink szerint a ma (péntek) esti órákban eléri hazánkat az eddig csak jelzet zivatarcella. Aminek az előőrseinek hatásait már a mai nap folyamán megtapasztalhattuk bizonyos helyeken. Szombaton a reggeli órákban még a mai naphoz hasonló időre lehet számítani. Az UV-B sugárzás értéke mint ami a térképünkön is látható mérsékelt erősségű lesz, átlagosan 5.1-es értékre lehet számítani. Viszont a többi adataink már nem ennyire "virágosak". Ugyanis a mérsékelt UV-B é ... Tovább »
Megtekintések száma: 324 | Hozzáadta:: Amatorido | Dátum: 2011-06-17 | Hozzászólások (1)