Kedd, 2024-05-14, 6:11 PM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » 2011 » Június » 22 » Előrejelzés a csütörtöki napra.
8:42 PM
Előrejelzés a csütörtöki napra.
 Holnap délelőttig DNY felől továbbra is a mai kánikulát okozó front áramlik át Magyarország felett. Ám az éjszakai órákban már az ÉNY határt megközelíti a következő hidegfront de ez a front nagyobb gondokat nem fog okozni. Amiből esetleg kisebb záporok, zivatarok előfordulhatnak az éjszaka folyamán.
 Akkor most térjünk át a holnapi napra és az újabb hidegfront érkezésére. A holnapi nap folyamán hasonlóan meleg, sőt akár néhol kánikulai hőségre is számíthatunk, egy ideig. Viszont napközben több helyen megnövekszik a felhőzet. A csapadékok az előzetes információk alapján így fognak eloszlani: a nap első felében főként ÉK-en, illetve az ÉNY-i határ mentén. Később elsősorban az Alföldön és DNY-on várható zápor, zivatar. A Dél-Dunántúlon akár hevesebb zivatarok, jégeső, felhőszakadás is lehet.
 A szél terén a következőkre lehet számítani: a déli, DNY-i szél keleten, a Dunántúlon az ÉNY-ra forduló szél több helyen megerősödik. Zivatarok kíséretében akár viharos széllökésekre is számítani lehet. Az adatok a térképeken is leolvashatóak az oldalon.
Megtekintések száma: 360 | Hozzáadta: Amatorido | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]