Kedd, 2024-05-14, 2:01 PM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » 2011 » Június » 24 » Előrejelzés az elkövetkező napokra.
9:17 PM
Előrejelzés az elkövetkező napokra.
falfelho_tombol-1.JPGSzombat reggel:Egyre nagyobb területen szakadozik fel, illetve csökken a felhőzet, szombat reggel inkább már csak az ország keleti harmadán lesznek felhősebb területek. Itt szórványosan várható eső, zápor, egy-egy zivatar, máshol csak néhol fordulhat elő csapadék az éjszakai órákban. Éjjel átmenetileg gyengül, majd a reggeli, délelőtti órákban ismét egyre többfelé megerősödik az északnyugati szél, melyet főként a Dunántúlon kísérhetnek erős, helyenként viharos lökések. A legalacsonyabb hőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű.
 Szombat délután:A többórás napsütés mellett a Dunántúlon időnként, keleti tájainkon gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Elsősorban a Duna vonalától keletre fekvő vidékeken fordulhat elő eső, záporeső, keleten néhol még zivatar. Az északnyugati szél ismét sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik, a középső országrészben, valamint a Bakony és a Balaton térségében viharos széllökések is lesznek. Zivatarok környezetében a keleti megyéinkben is előfordulhat viharos széllökés. Mérsékleten meleg időre számíthatunk, a hőmérséklet csúcsértéke általában 19 és 24 fok között szóródik.

A következő napokban megnyugszik hazánk időjárása. Egy anticiklon húzódik a térség fölé, mely biztosítja a napos, száraz időjárást a medence területén. Azonban a Kárpátok térségében nagyobb nedvességtartalmú levegő helyezkedik el amely időnként a keleti határainkat is eléri, elvétve záporokat, zivatarokat okoz. A hét középen ismét változékonyabbra fordul időjárásunk egy front hatására. Záporok, zivatarok alakulnak ki, és csütörtökre a Dunántúlon, péntekre az ország más tájain is visszaesik a hőmérséklet.

EZT AZ ELŐREJELZÉS MENÜPONTBA IS MEGLEHET TEKINTENI!
Megtekintések száma: 298 | Hozzáadta: Amatorido | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
1 ales001  
0
bejöt smile

2 Amatorido  
0
Elég gyönyörű szépen.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]