Kedd, 2024-05-14, 3:08 AM
Üdvözöllek, Vendég
Nyitólap » 2011 » Június » 23 » Előrejelzés és az eseményekre való figyelem felhívás
9:58 PM
Előrejelzés és az eseményekre való figyelem felhívás
vonat_iramban-1.JPG Mint ahogy azt bizonyos területeken már észlelhető és észrevehető. Megérkezett hozzánk egy melegfront ami a tegnap esti és a holnapi hidegfront eseményeibe elég szépen "beleszólt". Ugyanis az eddigi hidegfrontok mellett a mostani melegfront elégé megkavarta az idáig is labilis légkört hazánkban. Ezen okokból következően elégé felbolydultak a légköri események. Mint ahogy a Főoldalon is olvasható a várható heves események kialakulásának veszélyei miatt ki kellett hogy adjuk a délutáni órákban az azonnali figyelem felhívásunkat.
 Az eddigi adataink alapján igaz hogy egy kicsit megkésve, de 18 óra körül ideért Magyarországra az a melegfront ami egy kicsit felborította hazánk időjárását. 19:30 körül már Győr környékén okozott heves zivatarokat. Körülbelül 24 óra körül eléri a Tiszántúl térségét.
 Most pedig a holnapi napra való előrejelzés következik. A reggeli órákban még mindig az ország egész területén előfordulhatnak heves záporok, zivatarok. Ezek bekövetkezésének legnagyobb esélye a keleti területeken van lehetőség. Ugyanakkor mint ahogy az oldal "Hidegfront jön!" menüből látható már a reggeli órákban eléri hazánkat egy újabb hidegfront is. Ami szintén elég labilis időjárást okozhat hazánkban. Erről a hidegfrontról pontos adatokat a holnapi nap folyamán közlünk.
 Összegezve az eddigi adatokat, arra a következtetésekre jutottunk hogy a hónap leglabilisabb időjárására számíthatunk a holnapi nap és a hétvége folyamán. Ezért előre szeretnénk felhívni a tisztelt látogatóink és tagjaink figyelmét, hogy ha csak egy mód és lehetőség van rá akkor legyenek nagyon óvatosak a közlekedéssel kapcsolatban. Mert az ilyen időjárási anomáliák hirtelen és bármikor előfordulhatnak és váratlanul.
Megtekintések száma: 302 | Hozzáadta: Amatorido | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]